HOE SQALI WERKT

Het Proces

Ontdek het naadloze proces van website ontwikkeling met SQALI. Leer over de klantreis en hoe wij uw visie tot leven brengen.

contact sqali webpage

1. U NEEMT CONTACT MET ONS OP

woman explains_ sqali plan

2. CONSULTATIE & VOORSTEL

Wij bespreken specifieke behoeften en doelen, creëren een gedetailleerd voorstel waarin de omvang van het werk, de tijdlijn en de kosten worden beschreven.

agreed_sqali_proposal

3. CONTRACT

Teken de overeenkomst en sluit de deal met SQALI. Uw tevredenheid is onze top prioriteit.

lady makes webdesign sqali

4. DESIGN & DEVELOPMENT

Wij ontwerpen de lay-out en het uiterlijk van de website, waarbij we rekening houden met jouw merk en gewenste functies en beginnen met het bouwen van de website, terwijl we jou op de hoogte houden van de voortgang.

work-floor sqali

5. TESTEN & LANCEREN

Wij testen de website om er zeker van te zijn dat deze volledig functioneel, responsief is en lanceren deze voor publieke toegang.

6. YEAH! JE BENT LIVE!

Al het harde werk en toewijding heeft zich uitbetaald, jouw bedrijf is nu live en klaar om zijn potentieel te tonen. Laten we doorgaan om succes te behalen en jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te brengen met de expert begeleiding van SQALI.

Geen idee welke website pakket geschikt is?
Laat ons u helpen de beste oplossing te kiezen.

Wat Wij Voor Jouw Hebben

NEED FOR SPEED

SQALI maakt websites snel en efficiënt... VROOM VROOM

Op maat gemaakte website

Samen creëren we op maat gemaakte website strategieën.

Jouw partner in success

Ontgrendel het verdien potentieel van jouw website.

Mobile First

Onze mobile-first benadering zorgt ervoor dat uw klanten altijd en overal een naadloze toegang tot uw website hebben op elk apparaat.

We doen dit allemaal samen

Ons toegewijde team werkt bij elke stap nauw met u samen om uw visie te begrijpen en tot leven te brengen

Klim omhoog in de rankings van zoekmachines!

SQALI verbetert de positie van zoekmachines en leidt meer verkeer naar uw site.

people inside room at SQALI office

Je hebt een nieuwe website nodig...
Dus we zullen je helpen.

Vertrouw op SQALI voor unieke, professionele en dynamische webontwikkeling. Ontdek het naadloze proces bij ons

Veelgestelde vragen

Ja, het is mogelijk dat SQALI het lopende onderhoud van uw website voor zijn rekening neemt. Dit kunnen taken zijn zoals het bijwerken van inhoud, het oplossen van bugs en ervoor zorgen dat de website soepel werkt. Het is belangrijk op te merken dat de eerste 6 maanden van onderhoud gratis kunnen zijn, daarna zijn er kosten voor doorlopend onderhoud van de website, en deze kosten zijn afhankelijk van het type en de frequentie van het vereiste onderhoud en de overeenkomst tussen de klant en SQALI. Het is altijd aan te raden om een duidelijke overeenkomst en begrip van de diensten en kosten te hebben voordat u aan een project begint.

Ja, SQALI kan helpen met SEO en digitale marketing. We hebben de expertise en middelen om een website te optimaliseren voor zoekmachines, en om digitale marketingcampagnes te creëren en uit te voeren om de zichtbaarheid te vergroten en verkeer naar de site te leiden. Dit kunnen tactieken zijn zoals zoekwoordonderzoek, on-page optimalisatie, linkbuilding, contentcreatie en social media marketing. Het is echter belangrijk om te verifiëren dat de SQALI een goede reputatie heeft en dat we geen black hat SEO-technieken gebruiken om boetes te voorkomen.

Ja, SQALI biedt garantie of ondersteuning nadat de website is gelanceerd. Dit kan een bepaalde periode inhouden waarin we eventuele problemen of bugs die zich voordoen met de website zonder extra kosten zullen oplossen.

De tijd die SQALI nodig heeft om een website te bouwen, kan variëren afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte en complexiteit van de website, het aantal pagina’s, het type website en de ontwerp- en ontwikkelingsprocessen. Gemiddeld duurt het echter tussen de 2 en 4 maanden voordat SQALI een website heeft gebouwd. Dit veronderstelt dat SQALI wordt voorzien van alle benodigde informatie en materialen en dat er geen vertragingen of complicaties zijn tijdens het proces. Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat het bouwen van een website geen eenmalig proces is, maar eerder een continu proces dat regelmatige updates en onderhoud vereist. Het is dus altijd aan te raden om een duidelijke overeenkomst en begrip van het schema en de mijlpalen te hebben voordat u een project met SQALI start.